GM / 4L80E

Схема АКПП  

 Схема Гидромуфты 

        Схема Гидроблока 

   Схема Электроклапанов 

Продажа
Поршень Пакет Direct 4L80E 97-Up (Transtar)
34965G
532,00 грн. 532.0 UAH
Продажа
Поршень Пакет Forward 4L80E 97-Up (Transtar)
34964EA
532,00 грн. 532.0 UAH